Ervaringen

Schijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
31 berichten.
Evie Zeestraten heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 20:16
In 1x geslaagd! Bij Henk krijg je serieuze maar ook zeker hele gezellige lessen. Henk legt goed op een rustige manier uit en weet precies wat jij nog nodig hebt om je examen te halen en doet hier ook alles voor. Ik heb daarom de rijlessen ook als een leuke tijd ervaren, ik zeg doen!
Nick heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 07:41
Altijd hele leuke , leerzame en gezellige lessen gehad bij Henk. Hij neemt echt de tijd voor je en leert het je allemaal goed aan. Ik ben daarom ook in 1 x geslaagd bij Henk. Hij bereid je goed voor op het examen en daarom raad ik jullie allemaal deze rijschool aan!
Tom heeft geschreven op 30 september 2021 om 22:09
Na een aantal duidelijke, leuke en gezellige lessen met Henk in 1 keer geslaagd. Een geweldige rijschool met een geweldige instructeur!
Laurien heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 15:49
Veel leerzame en gezellige rijlessen gehad bij Henk en - ondanks de zenuwen - toch in 1 keer geslaagd! Bedankt, Henk!
Gijs Goedhart heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 11:12
Heb een leuke en lange periode met Henk gezeten aangezien Corona niet heeft geholpen. Maar na dat toch in 1x geslaagd en kan ik Henk erg bedanken voor zijn duidelijke uitleg en op een goede manier streng zijn.
Celeste heeft geschreven op 11 augustus 2021 om 12:55
In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij Henk! Wat een goede en betrouwbare instructeur, ik raad hem iedereen aan. Henk, bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
Rik heeft geschreven op 22 juli 2021 om 14:23
Aanrader! Je krijgt goed les van een ervaren instructeur. Ik ben zeer tevreden over de werkwijzen van Henk. Hij is altijd in voor een praatje, maar ook serieus wanneer het nodig is. Hierdoor worden de lessen niet alleen maar leerzaam, maar ook leuk.
Stef heeft geschreven op 22 juli 2021 om 14:18
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Henk geeft duidelijke en gezellige lessen. Hij neemt echt de tijd voor je tijdens de lessen en legt alles super goed uit! En bereidt je goed voor op je examen.
Tony heeft geschreven op 21 juli 2021 om 21:29
Met ongeveer 20 lessen in 1x geslaagd dankzij de goede & niet te vergeten gezellige lessen van Henk. Altijd op tijd en zeer betrouwbaar. Een aanrader dus!
Merian Bazuin heeft geschreven op 21 juli 2021 om 20:32
In 1x geslaagd bij verkeerschool Jan. Door de duidelijke en gezellige lessen had ik het rijden snel onder de knie. Nogmaals erg bedankt en ik raad Henk iedereen aan!
Luca heeft geschreven op 21 juli 2021 om 20:07
Vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Henk. Hij legt alles goed en duidelijk uit, en naast dat de lessen erg leerzaam waren, waren ze ook erg gezellig. Ik raad deze rijschool dan ook iedereen aan!
Roos heeft geschreven op 6 april 2021 om 21:13
Ik ben erg tevreden over de lessen van Henk! Hij legt alles duidelijk uit, waardoor je erg goed wordt voorbereid op het examen. De communicatie verloopt ook altijd soepel en de lessen waren altijd gezellig.
Flint heeft geschreven op 5 april 2021 om 20:51
Ik heb alles in 1 keer gehaald. Mijn theorie- en praktijk examen. Dit komt vooral door Henk, want als ik ergens vast liep met mijn theorie kon ik tijdens de lessen uitleg vragen. Henk legde meestal de theorie uit aan de hand van een voorbeeld in de praktijk. Hij bereid je ook erg goed voor op je praktijk examen door onder andere in het examengebied veel rond te rijden. Ik vond het altijd leuk om te lessen en dat kwam mede door Henk!
Lisanne heeft geschreven op 10 november 2020 om 19:50
Vandaag geslaagd door de goede uitleg en coaching van Henk! Hij geeft duidelijk en gestructureerd les en bereidt je goed voor op je examen, waardoor je ook echt weet wat je moet verwachten en kunt slagen. Daarnaast waren de lessen altijd erg gezellig, hebben we leuke gesprekken gehad en veel gelachen. Ik kijk erg positief terug op de rijlessen en ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Ik raad Henk en zijn rijschool dan ook zeker aan!
Vincent heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 13:10
Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Henk! Tijdens de lessen is het helder wat er van je verwacht wordt en bereid hij je goed voor op de situaties. Buiten de lessen om snel in de communicatie en gebruikt een fijne app om makkelijk de lessen in te plannen!
Finn van wingerde heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 11:35
Beste rijschool, veel gelachen met Henk!, door de Corona duurde het allemaal wat langer, maar top gehad.
Dakota heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 20:27
Het waren fijne en duidelijke lessen. En ik was in 1 keer geslaagd. Wat ook fijn was is dat je de lessen via een app kon inplannen.
Bas heeft geschreven op 25 september 2020 om 15:50
Altijd leuke en gezellige rijlessen gehad. Henk is erg duidelijk tijdens de lessen en zegt wat hij denkt. Henk bereidt je goed voor op je examen.
Bas heeft geschreven op 25 september 2020 om 14:35
Heel erg tevreden over de rijlessen henk weet goed hoe die je moet behandelen om een goed resultaat te krijgen . Ook is het makkelijk om rijlessen in te plannen of te verzetten Henk je bent een topper๐Ÿ‘๐Ÿฝ
Carolien heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 10:56
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Henk. Hij legt alles rustig uit en voelt aan wat je nodig hebt. Door zijn coaching tijdens de rijlessen kon ik mij op het examen herpakken als het mis ging. Daarnaast is het ook gewoon gezellig in de auto. Door de corona konden we een tijd niet lessen en belde hij meteen toen er weer examens ingepland konden worden. Binnen 2 weken stoomde hij me klaar voor mijn examen! Henk is een topper, ik kan hem aan iedereen aanraden.