Ervaringen

Schijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
53 berichten.
Bas schreef op 25 september 2020 om 14:35
Heel erg tevreden over de rijlessen henk weet goed hoe die je moet behandelen om een goed resultaat te krijgen . Ook is het makkelijk om rijlessen in te plannen of te verzetten Henk je bent een topper๐Ÿ‘๐Ÿฝ
Carolien schreef op 24 augustus 2020 om 10:56
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Henk. Hij legt alles rustig uit en voelt aan wat je nodig hebt. Door zijn coaching tijdens de rijlessen kon ik mij op het examen herpakken als het mis ging. Daarnaast is het ook gewoon gezellig in de auto. Door de corona konden we een tijd niet lessen en belde hij meteen toen er weer examens ingepland konden worden. Binnen 2 weken stoomde hij me klaar voor mijn examen! Henk is een topper, ik kan hem aan iedereen aanraden.
Sterre schreef op 18 augustus 2020 om 20:42
In 1x geslaagd dankzij Henk! Prettige herinneringen! De lessen waren niet alleen enorm leerzaam maar ook super gezellig. De 1.5 uur vloog steeds voorbij. Fijne manier van uitleggen, daardoor is de voorbereiding op het examen grondig en gestructureerd. Al met al een echte aanrader!
Robin schreef op 17 augustus 2020 om 16:50
Ik heb het in de lessen bij Henk naar mijn zin gehad, hij is een erg fijne rijinstructeur. Hij voelt goed aan wat je al wel en nog niet aan kan en hij leert je op je eigen manier verder te komen. Het rijlessen inplannen met de app is ook erg handig. Met de hulp van Henk heb ik mijn praktijkexamen in een keer gehaald! Bedankt Henk!!
Demi schreef op 17 augustus 2020 om 12:15
Henk was een hele goede instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegd. In de auto hing er ook een fijne sfeer waardoor lessen bij Henk heel leuk was. Kortom een goede rijschool!
Marleen schreef op 6 juli 2020 om 18:33
Ik heb fijne lessen bij Henk gehad met duidelijke uitleg, goeie coaching en natuurlijk ook wat leuke gesprekken. Heb geleerd om relaxter en zelfverzekerder te rijden. Verder zijn de lessen ook heel makkelijk in te plannen in een app. Ook ik ben in รฉรฉn keer geslaagd, terwijl ik niet per se een natuurtalent was ๐Ÿ™‚
Maaike de Boer schreef op 6 juli 2020 om 17:12
In 1keer geslaagd dankzij de leerzame, prettige en gezellige lessen.
Josine schreef op 6 juli 2020 om 12:44
Ik heb hele goede en gezellige lessen gehad bij rijschool Jan en ben in 1 keer geslaagd! Henk geeft goede uitleg en coaching en zorgt voor een goede sfeer tijdens de lessen. Hij bereidt je goed voor op het examen en heeft al met al een hele goede rijschool!
Martin schreef op 6 juli 2020 om 12:43
Henk is een echte vakman. Hij zorgt voor een goede en ontspannen sfeer en als er een keer iets fout gaat is hij duidelijk. Hij probeert je echt naar je examen toe te coachen en hij voelt goed aan of een leerling klaar is voor iets nieuws of dat hij/zij nog even moet herhalen. Ook bij het CBR staat Henk bekend als een van de beste instructeurs in de regio. Het inplannen van de lessen en andere administratieve zaken zijn heel makkelijk te regelen via een app. Bovendien is de rijschool makkelijk bereikbaar en bereid om mee te denken met de leerling.
Gijs schreef op 6 juli 2020 om 12:42
altijd leuke en gezellige lessen geweest bij Henk. Veel gelachen wanneer dat kon en duidelijk wanneer dat nodig was. in 1 keer geslaagd. met dank aan Henk!
Marleen schreef op 6 juli 2020 om 12:42
Ik kijk terug op super fijne, gezellige en duidelijke lessen. Ook de vele pakketkeuzes en het online lessen inplannen zijn heel fijn als je flexibel je rijles wil inplannen! Vanaf de eerste les voelde ik me al compleet op mijn gemak bij Henk en ik zou hem en zijn rijschool zeker aanraden!
Yannick schreef op 6 juli 2020 om 12:41
In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen. Niet alleen was het heel gezellig, maar ook was de uitleg heel duidelijk en ging alles stapsgewijs waardoor het allemaal prima te doen was. Ook werkt de manier van lessen inplannen heel fijn. Zeker aan te raden dus! Bedankt Henk!
Sam schreef op 6 juli 2020 om 12:39
Een fijne rijschool, goede uitleg en bereidt je goed voor op je theorie en praktijk examen. Daardoor heeft henk een bijzonder hoog slagingspercentage. Ook ik heb in รฉรฉn keer mijn examen gehaald.