Ervaringen

Schijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Luca heeft geschreven op 21 juli 2021 om 20:07
Vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Henk. Hij legt alles goed en duidelijk uit, en naast dat de lessen erg leerzaam waren, waren ze ook erg gezellig. Ik raad deze rijschool dan ook iedereen aan!
Roos heeft geschreven op 6 april 2021 om 21:13
Ik ben erg tevreden over de lessen van Henk! Hij legt alles duidelijk uit, waardoor je erg goed wordt voorbereid op het examen. De communicatie verloopt ook altijd soepel en de lessen waren altijd gezellig.
Flint heeft geschreven op 5 april 2021 om 20:51
Ik heb alles in 1 keer gehaald. Mijn theorie- en praktijk examen. Dit komt vooral door Henk, want als ik ergens vast liep met mijn theorie kon ik tijdens de lessen uitleg vragen. Henk legde meestal de theorie uit aan de hand van een voorbeeld in de praktijk. Hij bereid je ook erg goed voor op je praktijk examen door onder andere in het examengebied veel rond te rijden. Ik vond het altijd leuk om te lessen en dat kwam mede door Henk!
Lisanne heeft geschreven op 10 november 2020 om 19:50
Vandaag geslaagd door de goede uitleg en coaching van Henk! Hij geeft duidelijk en gestructureerd les en bereidt je goed voor op je examen, waardoor je ook echt weet wat je moet verwachten en kunt slagen. Daarnaast waren de lessen altijd erg gezellig, hebben we leuke gesprekken gehad en veel gelachen. Ik kijk erg positief terug op de rijlessen en ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Ik raad Henk en zijn rijschool dan ook zeker aan!
Vincent heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 13:10
Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Henk! Tijdens de lessen is het helder wat er van je verwacht wordt en bereid hij je goed voor op de situaties. Buiten de lessen om snel in de communicatie en gebruikt een fijne app om makkelijk de lessen in te plannen!
Finn van wingerde heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 11:35
Beste rijschool, veel gelachen met Henk!, door de Corona duurde het allemaal wat langer, maar top gehad.
Dakota heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 20:27
Het waren fijne en duidelijke lessen. En ik was in 1 keer geslaagd. Wat ook fijn was is dat je de lessen via een app kon inplannen.
Bas heeft geschreven op 25 september 2020 om 15:50
Altijd leuke en gezellige rijlessen gehad. Henk is erg duidelijk tijdens de lessen en zegt wat hij denkt. Henk bereidt je goed voor op je examen.
Bas heeft geschreven op 25 september 2020 om 14:35
Heel erg tevreden over de rijlessen henk weet goed hoe die je moet behandelen om een goed resultaat te krijgen . Ook is het makkelijk om rijlessen in te plannen of te verzetten Henk je bent een topper๐Ÿ‘๐Ÿฝ
Carolien heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 10:56
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Henk. Hij legt alles rustig uit en voelt aan wat je nodig hebt. Door zijn coaching tijdens de rijlessen kon ik mij op het examen herpakken als het mis ging. Daarnaast is het ook gewoon gezellig in de auto. Door de corona konden we een tijd niet lessen en belde hij meteen toen er weer examens ingepland konden worden. Binnen 2 weken stoomde hij me klaar voor mijn examen! Henk is een topper, ik kan hem aan iedereen aanraden.
Sterre heeft geschreven op 18 augustus 2020 om 20:42
In 1x geslaagd dankzij Henk! Prettige herinneringen! De lessen waren niet alleen enorm leerzaam maar ook super gezellig. De 1.5 uur vloog steeds voorbij. Fijne manier van uitleggen, daardoor is de voorbereiding op het examen grondig en gestructureerd. Al met al een echte aanrader!
Robin heeft geschreven op 17 augustus 2020 om 16:50
Ik heb het in de lessen bij Henk naar mijn zin gehad, hij is een erg fijne rijinstructeur. Hij voelt goed aan wat je al wel en nog niet aan kan en hij leert je op je eigen manier verder te komen. Het rijlessen inplannen met de app is ook erg handig. Met de hulp van Henk heb ik mijn praktijkexamen in een keer gehaald! Bedankt Henk!!
Demi heeft geschreven op 17 augustus 2020 om 12:15
Henk was een hele goede instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegd. In de auto hing er ook een fijne sfeer waardoor lessen bij Henk heel leuk was. Kortom een goede rijschool!
Marleen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 18:33
Ik heb fijne lessen bij Henk gehad met duidelijke uitleg, goeie coaching en natuurlijk ook wat leuke gesprekken. Heb geleerd om relaxter en zelfverzekerder te rijden. Verder zijn de lessen ook heel makkelijk in te plannen in een app. Ook ik ben in รฉรฉn keer geslaagd, terwijl ik niet per se een natuurtalent was ๐Ÿ™‚
Maaike de Boer heeft geschreven op 6 juli 2020 om 17:12
In 1keer geslaagd dankzij de leerzame, prettige en gezellige lessen.
Josine heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:44
Ik heb hele goede en gezellige lessen gehad bij rijschool Jan en ben in 1 keer geslaagd! Henk geeft goede uitleg en coaching en zorgt voor een goede sfeer tijdens de lessen. Hij bereidt je goed voor op het examen en heeft al met al een hele goede rijschool!
Martin heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:43
Henk is een echte vakman. Hij zorgt voor een goede en ontspannen sfeer en als er een keer iets fout gaat is hij duidelijk. Hij probeert je echt naar je examen toe te coachen en hij voelt goed aan of een leerling klaar is voor iets nieuws of dat hij/zij nog even moet herhalen. Ook bij het CBR staat Henk bekend als een van de beste instructeurs in de regio. Het inplannen van de lessen en andere administratieve zaken zijn heel makkelijk te regelen via een app. Bovendien is de rijschool makkelijk bereikbaar en bereid om mee te denken met de leerling.
Gijs heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:42
altijd leuke en gezellige lessen geweest bij Henk. Veel gelachen wanneer dat kon en duidelijk wanneer dat nodig was. in 1 keer geslaagd. met dank aan Henk!
Marleen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:42
Ik kijk terug op super fijne, gezellige en duidelijke lessen. Ook de vele pakketkeuzes en het online lessen inplannen zijn heel fijn als je flexibel je rijles wil inplannen! Vanaf de eerste les voelde ik me al compleet op mijn gemak bij Henk en ik zou hem en zijn rijschool zeker aanraden!
Yannick heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:41
In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen. Niet alleen was het heel gezellig, maar ook was de uitleg heel duidelijk en ging alles stapsgewijs waardoor het allemaal prima te doen was. Ook werkt de manier van lessen inplannen heel fijn. Zeker aan te raden dus! Bedankt Henk!