Ervaringen

Schijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
28 berichten.
Marleen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 18:33
Ik heb fijne lessen bij Henk gehad met duidelijke uitleg, goeie coaching en natuurlijk ook wat leuke gesprekken. Heb geleerd om relaxter en zelfverzekerder te rijden. Verder zijn de lessen ook heel makkelijk in te plannen in een app. Ook ik ben in ÊÊn keer geslaagd, terwijl ik niet per se een natuurtalent was 🙂
Maaike de Boer heeft geschreven op 6 juli 2020 om 17:12
In 1keer geslaagd dankzij de leerzame, prettige en gezellige lessen.
Josine heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:44
Ik heb hele goede en gezellige lessen gehad bij rijschool Jan en ben in 1 keer geslaagd! Henk geeft goede uitleg en coaching en zorgt voor een goede sfeer tijdens de lessen. Hij bereidt je goed voor op het examen en heeft al met al een hele goede rijschool!
Martin heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:43
Henk is een echte vakman. Hij zorgt voor een goede en ontspannen sfeer en als er een keer iets fout gaat is hij duidelijk. Hij probeert je echt naar je examen toe te coachen en hij voelt goed aan of een leerling klaar is voor iets nieuws of dat hij/zij nog even moet herhalen. Ook bij het CBR staat Henk bekend als een van de beste instructeurs in de regio. Het inplannen van de lessen en andere administratieve zaken zijn heel makkelijk te regelen via een app. Bovendien is de rijschool makkelijk bereikbaar en bereid om mee te denken met de leerling.
Gijs heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:42
altijd leuke en gezellige lessen geweest bij Henk. Veel gelachen wanneer dat kon en duidelijk wanneer dat nodig was. in 1 keer geslaagd. met dank aan Henk!
Marleen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:42
Ik kijk terug op super fijne, gezellige en duidelijke lessen. Ook de vele pakketkeuzes en het online lessen inplannen zijn heel fijn als je flexibel je rijles wil inplannen! Vanaf de eerste les voelde ik me al compleet op mijn gemak bij Henk en ik zou hem en zijn rijschool zeker aanraden!
Yannick heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:41
In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen. Niet alleen was het heel gezellig, maar ook was de uitleg heel duidelijk en ging alles stapsgewijs waardoor het allemaal prima te doen was. Ook werkt de manier van lessen inplannen heel fijn. Zeker aan te raden dus! Bedankt Henk!
Sam heeft geschreven op 6 juli 2020 om 12:39
Een fijne rijschool, goede uitleg en bereidt je goed voor op je theorie en praktijk examen. Daardoor heeft henk een bijzonder hoog slagingspercentage. Ook ik heb in ÊÊn keer mijn examen gehaald.