Pakketten

Proefles Een proefles is bedoeld om je kennis te laten maken met je instructeur, de auto en de lessituatie. Je kunt kiezen voor een les van 60 of 90 minuten Tijdens de proefles zal de instructeur je een aantal handelingen aanleren en zo ( samen met jou) bepalen waar jij je fijn bij voelt en wat voor jou het beste leertempo is. Lees meer….. Losse Lessen Wanneer je kiest voor losse lessen dan les je in principe eenmaal per week. Wij raden je dan wel aan om lessen te volgen van 90 minuten. Lessen van 60 minuten hebben minder effect dan lessen van 90 minuten, want je hebt dan meer tijd om de te leren vaardigheden ook echt meerdere keren in dezelfde les te oefenen. Lees meer….. Theorie Lessen De cursus is GRATIS in 2011 Je kunt bij onze rijschool ook een theoriecursus volgen. De cursus bestaat uit 6 avonden van ieder 2,5 uur een korte pauze is in deze lestijd inbegrepen. Je kunt dan even iets drinken. Lees meer…..